Kur nopirkt pārtiku internetā

Mūsu tehnoloģiski attīstītajā ikdienā daudzas nepieciešamās lietas iespējams iegādaties internetā. To starp ir arī pārtika. Viss, kas ikdienai ir nepieciešams virtuvē, ir atrodams dažādos interneta veikalos.

Daudzus nezinu, tāpēc pieturos pie tiem dažiem, ko zinu. Esmu pārliecinājies par kvalitāti, piegādes ātrumu un to, ka produkti tiešām ir kā parastajos veikalos.

Šajā rakstā tad izsaku savus 3 favorītus.

Veikali, kur pirkt ēdienu tiešsaistē

Esmu apkopojis 3 veikalus, caur kuur palīdzību ikdienā iepērkos un sagādāju sev ēdienu ilgākam laikam. Šie veikali ir Rimi, Barbora un Salīdzini.lv.

Rimi

Rimi moto ir tāds, ka labākas nākotnes veidošana ir mūsu pašu rokās. Līdz ar to arī viņu ilgtspējas idejas pamatā ir pārliecība, ka ikviena cilvēka iesaistīšanās ir būtiska.
Ik dienu Rimi meklē risinājumus un idejas, kā veicināt dabai draudzīgas izvēles, palīdzēt sabiedrībai un līdzcilvēkiem.

Rimi tiešsaistes veikalā ir visi tie paši produkti, kas klātienē. Tāpat viegli un ērti var izskatīt atlaides un citus izdevīgākos piedāvājumus.

Barbora

Barbora ir interneta veikals, kas piedāvā ļoti labu pārtikas izvēli. Tur uzreiz mājaslapā piedāvā izvēlēties vai ēdienu vajadzēs piegādāt uz mājām, vai atbrauks uz veikalu izņemt pats.

Tiek pieņemta arī PALDIES karte, kas man ir vēl izdevīgāk. Tad varu ne vien nopirkt sev pārtiku, bet arī uzkrāt bonusus un iegūt atlaides.

Salīdzini.lv

Iepriekš to nemaz nebiju zinājis, taču nesen atklāju, ka par izdevīgu cenu iespējams šo to nopirkt arī Salīdzini.lv portālā.

Tur esmu redzējis lētu cukuru, dažādas sastāvdaļas gatavošanai – etiķus, želatīnus u.c. garšvielas. Tur ir arī dažādi konservi, gatavie ēdieni un pat gaļas produkti.

Tā kā ir kur nopirkt arī tad, ja veikali ciet vai pārpildīti.

Leave a comment