Interesantas dāvanas Ziemassvētkos

Ziemassvētki ir laiks, kad tuviniekus iepriecinām ar jaukām dāvanām. Lai tās katru gadu neatkārtotos, vērts padomāt par to, kāda ir oriģināla un interesanta dāvana. Reizēm dāvanu izvēle mēdz sagādāt grūtības – mammai un tētim noderētu kas praktisks, māsām un māsīcām vienmēr var uzdāvināt ko skaistu. Taču kā ir ar brāļiem, brālēniem un draugiem? Ko dāvināt puisim Ziemassvētkos, ir labs jautājums.

Šajā rakstā lasi par to, kas ir lieliskas Dāvanas Ziemassvētkos puisim, un iepriecini ar piemērotu dāvanu.

Interesanta dāvana puisim

Davanas.jpeg

Pēdējā laikā populāra dāvanas ideja ir dāvanu karte. Tām parasti ir ļoti plašs piedāvājumu klāsts un ar dāvanu karti iespējams uzdāvināt lieliskas emocijas – dažādas ekskursijas, izbraucienus, dāvanas Hobijam, izklaides, aktīvo atpūtu un daudz ko citu.

Vīrišķīgs BarberShop apmeklējums

Knockout Barber shop nav vienkārša frizētava, bet gan īstena vīriešu kopiena. Tajā iespējams sajusties kā mājās un, malkojot kafiju vai alu, iegūt modernu matu griezumu, kā arī parūpēties par savu izaudzēto bārdu. Tāpat BarberShop piedāvā kosmetologa pakalpojumus. Šajā vietā vīrietis jutīsies lutināts un sapucējies svētkiem vai kādai ballītei.

Aizraujošs lidojums ar paraplānu

Ja puisim patīk aktīva atpūta un viņš ir īsts dzīves baudītājs, tad piemērota dāvana viņam būs kaut kas aizraujošs. Iespējams, viņam patiks tieši Lidojums ar paraplānu. Tā ir lieliska iespēja lidot vairāku simtu metru augstumā un ar pieredzējušu instruktoru nodoties vai nu mierīgākam vai arī asāku sajūtu piepildītākam lidojumam. Dāvanas saņēmējs varēs izmantot iespēju arī piedzīvot lidojumu ar akrobātiskiem trikiem, kas būs neaizmirstams piedzīvojums.

Ērta un stilīga ūdens pudele

Būt veselīgam un justies labi ir ne vien svarīgi pašsajūtai, bet paliek arī populārāk. Līdz ar to arī dažādi gadžeti paliek vairāk pieprasīti. Piemēram, Garmin sporta pulkstenis vai stilīga un ilgtspējīga ūdens pudele. Puisis to varēs nēsāt līdzi ikdienas gaitās, un vienmēr pa rokai būs ūdens, lai padzertos.

Šī ir lieliska dāvana vīrietim svētkos, jo tā izrādīs rūpes un mīlestību. Tieši tas, kas Ziemassvētkos ir vissvarīgākais!

Drosmīga dāvana tetovējuma iegūšanai

Ja dāvanas saņēmējs labprāt savu ķermeni rotā ar tetovējumiem, tad lieliska dāvana ir tāda, kas spēs viņam papildināt savu tēlu. Tās var būt stilīgas drēbes vai moderni aksesuāri, vai arī Dāvanu karte tetovējumam. Cilvēkiem, kam ir tetovējumi, parasti kādā brīdī vēlas izveidot vēl vienu. Tie tomēr ir tik valdzinoši un noslēpumaini, jo neviens no malas nekad nevar īsti zināt svešinieka tetovējumu nozīmi un patieso stāstu. Taču saņemt iespēju tikt pie jauna tetovējuma ir vareni jauki.

Crystal kosmētika labam izskatam un pašsajūtai

Puišiem, kuriem patīk rūpēties par savu ārējo izskatu, varētu uzdāvināt kādu skaistumkopšanas līdzekli no Crystal Cosmetics plašā piedāvājuma. Šis kosmētikas zīmols ir dabai draudzīgs un ar milzīgu piedāvājuma klāstu, tāpēc puisim noteikti noderēs kāds sejas vai ķermeņa kopšanas līdzeklis. Noderēs arī kāds SPA piedāvājums, par ko vairāk izlasīt rakstā SPA atpūta Latvijas reģionos.

Joku dāvanas pārsteigumam

Iegādājoties dāvanu karti, parasti ir vēlme to padarīt personiskāku un īpašāku, kas ir iespējams vairākos veidos. To var izrotāt ar skaistu iesaiņojamo papīru, ar klāt pievienotu apsveikuma kartiņu vai arī ar joku dāvanu. Tās ir mazas un smieklīgas dāvanas, kuru vienīgais iemesls ir raisīt dāvanas saņēmējā smaidu un veselīgu humora devu. Smelies iedvesmu rakstā Joku dāvanas un izjoko puisi Ziemassvētku vakarā ar kādu smieklīgu dāvanas papildinājumu.

Šīs un citas Ziemassvētku dāvanas meklē FromMe dāvanu katalogā Dāvanas puisim.

Atpūta diviem

Puisim.jpeg

Lieliska dāvanas ideja ir kopīga laika pavadīšana – iespēja izklaidēties, baudīt romantisku vakaru vai doties kādā ceļojumā ar īpašu cilvēku. Šajā sarakstā atradīsi vairākas dāvanu idejas, ko vari uzdāvināt savai otrajai pusītei jauku svētku laika pavadīšanai. Taču vari šīs dāvanas dāvināt arī pārim, ko labi pazīsti. Dāvanas pārim ir lielisks pārsteigums abiem un viņi to noteikti novērtēs.

Atmiņu iemūžināšana fotosesijā

Svētki ir laiks, kad gribās iemūžināt šo īpašo notikumu. Ziemassvētkos vēl jo vairāk apkārt manāms skaistums, siltas un pozitīvas emocijas. Pāris noteikti novērtēs iespēju aiziet abiem kopā nofotografēties pie kāda profesionāla fotogrāfa. Fotosesija ir brīnišķīgas dāvanas ideja, jo ar vien vairāk aizmirstam attēlu patieso vērtību. Tiem jāatspoguļo īpaši notikumi un lieliski mirkļi, kādu Ziemassvētku laikā ir ļoti daudz.

Aizraujošs ceļojums diviem

Ziemas laikā it īpaši rodas sajūta, ka gribas kaut kur aizceļot – iespējams, uz siltajām zemēm. Taču iespējams arī uz tuvākām lokācijām, jo dzīvē vienkārši gribās vairāk notikumu un piedzīvojumu. Ziemassvētku sezonas ceļojumi jāieplāno laicīgi, tomēr Ceļojumu aģentūras dāvanu karte ir lieliska dāvana pārim, ko uzdāvināt pašos svētkos. Tad viņi varēs kopīgi doties ceļojumā pēc svētku ballītēm un svinībām. Pareizi vien saka, ka no atpūtas reizēm arī ir jāatpūšas. Tāpat ir arī ar svētkiem.

Labas dāvanas pārim varēsi atrast arī blogā Top dāvanas.

Izbrauciens ar sniega motociklu pa piesnigušo mežu

Pārim, kas izbauda aktīvāku atpūtu un būtu neprātīgi priecīgi par iespēju milzu ātrumā traukties pa kalniem un pa lejām, lieliska dāvana būtu Brauciens ar sniega motociklu. Šī brauciena maršruts norisinās pa meža ceļiem. Pirms paša brauciena pieredzējis instruktors sniegs īsu apmācību un pastāstīs par drošības noteikumiem. Šis stundu ilgais brauciens sniegs neaizmirstamas emocijas, ļaus saelpoties patīkami vēsu ziemas meža gaisu un izveidot patīkamas atmiņas.

Interesantas kvestu spēles

Ja tomēr ziemas laikā viss, ko gribas darīt, ir patverties no aukstuma, tad ir daudzas izklaides iespējas arī iekštelpās. Viena no tām ir Interesanti kvesti. Šajā rakstā lasi par aktuālākajiem kvestu piedāvājumiem un izvēlies pārim interesējošāko. Jebkura no izlaušanās spēlēm liks spēles dalībniekiem asināt prātus, meklēt norādes un stundas laikā censties tikt ārā no slēgtās istabas. Šī spēle ir īsts piedzīvojums, kura laikā iespējams iejusties dažādās lomās un tēlos.

Romantiska atpūta divatā

Un, protams, vislabākā dāvana, ko iespējams uzdāvināt pārim Ziemassvētkos, ir Romantiska atpūta divatā. Svētku laiks tā vien liek gribēt pavadīt laiku siltumā un ar mīļoto cilvēku blakus. Lai padarītu kopā būšanas vakarus vēl īpašākus, ieteicams uzdāvināt kādu no rakstā esošajiem piedāvājumiem. Tajā apkopotas lieliskas dāvanu idejas, kas ļaus pārim palikt pa nakti kāda izsmalcinātā un omulīgā viesnīcā, nobaudīt gardu restorāna ēdienu un pilnvērtīgi relaksēties baudot dažādas SPA procedūras. Lielisks gada noslēgums.

Aizņemtam un dinamiskam pārim varētu nebūt problēmu atpūsties arī pilsētā, tāpēc dāvanas izvēlē tev varētu noderēt raksts SPA centri Rīgā.

Šīs un citas dāvanas meklē FromMe rakstā Dāvanas vīrietim Ziemassvētkos. Lai izdodas atrast piemērotu dāvanu un patiesi iepriecināt!

Leave a comment