Interesantas dāvanas vīrietim

Reizēm saskaramies ar situāciju, kurā piemērotas dāvanas atrašana sagādā īstas galvassāpes. Īpaši meklējot dāvanu vīrietim, jo gribās taču iepriecināt, bet ko lai dāvina?

Dāvanās ir jāspēj ieguldīt nepieciešamais daudzums rūpju un tajā pašā laikā noderīguma. Lai dāvanas saņēmēju patiesi iepriecinātu, ieteicams dāvināt ko tādu, kas pārsteidz un iepriecina vienlaikus. Skaidrs, ka pateikt ir vieglāk nekā izdarīt. Tāpēc tā vietā, lai aprakstītu to, kādai dāvanai ir jābūt, uzreiz ķersimies klāt pie reāliem dāvanu piedāvājumiem.

Šajā rakstā lasi par to, kas ir interesantas dāvanas vīrietim. Uzzini, kā pārsteigt, uzdāvināt ko noderīgu un vienlaikus arī patīkamu.

Peintbola spēle ar draugiem Rīgā

Peintbola spēle

Peintbols ir interesanta spēle, kurā piedalīties ar draugiem, ģimenes locekļiem vai pat saviem darba kolēģiem. Tā ir iespēja aktīvi pavadīt laiku ārā svaigā gaisā, uzlabot savstarpējās attiecības ar draugiem vai jaunajiem kolēģiem un darboties viena mērķa labā. Spēle norisinās dabā, visbiežāk mežā, kas būs īpaši labas pārmaiņas pilsētniekiem.

Peintbols Rīgā ir lieliska dāvana vīrietim, kas ļaus saelpoties svaigu meža gaisu un jautri pavadīt laiku ar līdzi paņemtajiem cilvēkiem. Šāda dāvana sagādās prieku gan dāvanas saņemšanas brīdī, gan arī sniegs patīkamas emocijas gaidot šo notikumu un to izbaudot.

Aizraujoši kvesti dažādām gaumēm

Kvesti

Kvesti ir aizraujoša aktivitāte, kas visiem ir jāpiedzīvo vismaz reizi dzīvē. Vīrietis kopā ar līdzi paņemtajām personām (parasti spēle paredzēta 2 līdz 4 personām) tiks ieslēgti tematiskā istabā un viņu uzdevums stundas laikā būs no istabas izlauzties ārā. Procesā ir jāmeklē dažādas norādes un jārisina mīklas.

Aizraujoši kvesti jeb izlaušanās istabas tiek piedāvātas tādās tematikās kā ‘’Korporatīvs’’ paredzēts kolēģiem, ‘’Loterijas laupīšana’’, kur jāiejūtas īsta noziedznieka laupītāja lomā, ‘’Baiļu kolekcionārs’’, kurš piedāvā atrisināt vairāku noziegumu virkni un atrast vainīgo u.c. Jautra un aizraujoša diena garantēta. Ir visdažādākās izlaušanās istabas, kas noteikti būs interesants pārbaudījums jubilāram.

Ērta ūdens pudele ikdienai vai sportam

Ūdens-pudeles-materiāli

Ērta un kvalitatīvs ūdens pudele ir lieliska dāvana vīrietim, kas mudinās viņu uzņemt pietiekamu ūdens daudzumu dienas laikā. Stilīga un estētiska ūdens pudele padarīs šo procesu par daudz patīkamāku, tāpēc viņam piemērota ūdens pudele noteikti būs lieliska dāvana svētkos.

Tā ir lieliska dāvana vīrietim jebkuros svētkos. Ūdens pudele kalpo par atgādinājumu padzerties un parūpēties par savu veselību. Tāda dāvana izrāde rūpes pret jubilāru. Turklāt ūdens pudeles mūsdienās ir ar foršu un plašu piedāvājumu.

Turklāt varēsi izvēlēties tādu ūdens pudeli, kas būs noderīga tieši tavam jubilāram. Tā var būt ūdens pudele ikdienai, sportam, ceļošanai, fitnesam, riteņbraukšanai utt.

Aizraujošs lidojums ar gaisa balonu

gaisa-balons

Lidojums ar gaisa balonu ir skaists piedzīvojums, kas ir jāpiedzīvo katram. Tā ir iespēja baudīt skaistus skatus no augšas, saskatīt Latvijas brīnišķīgās dabas ainavas no putna lidojuma, sajusties pilnīgi brīvam un relaksētam. Šī ir jauka dāvana, kas sniegs pozitīas emocijas. Tā ir īpaši piemērota lieliem dzīves notikumiem – apaļām jubilejām un kāzām.

Pirms lidojuma lēmuma pieņemšana, izlasi Atsauksmes par lidojumu ar gaisa balonu.

Dāvana Barber Shop

Barber

Knockout Barber Shop ir autentisks salons, kur vīrietim iespējams saņemt matu griezumu, sejas kosmētiskas procedūras vai bārddziņa pakalpojumus. Šajā vietā vīrietim liks sajusties kā mājās, jo Knockout darbinieki ir profesionāļi, kas veido īstenu vīriešu kopienu. Vīrieti sapucēs, parūpēsies par viņa jauno izskatu un procesā vēl pacienās ar gardu kafiju vai alus glāzi.

Darbā tiek izmantoti labākie instrumenti, kosmētika un tehnika, kas apvīta ar gadsimtiem garu vēsturi un tiek izmantota, lai sasniegtu labākos rezultātus griezumiem un skūšanām. Dāvana Barber Shop ir piemērota vīrietim, kas rūpējas par savu ārējo izskatu.

Elpu aizraujošs lidojums ar deltaplānu

Deltaplāns

Ekstrēmāku sajūtu baudītājam lieliska dāvana ir kas tāds, kas liks sirdij pukstēt straujāk un adrenalīna līmenim kāpt augstāk. Runājot par augstumu, Lidojums ar deltaplānu ir lielisks piedzīvojums un reizē veids, kā pārvarēt bailes no augstuma, ja jubilārs to patiesi vēlas.

Lidojums notiek kopā ar pieredzējušu un zinošu profesionāli, tāpēc satraukumam nav pamata. Šī ir lieliska iespēja apskatīt Rīgas centru no putna skatu punkta lidojumā. Īpaši skaisti skati paveras rudens sezonā, kad visa pilsēta ir rotāta oranžos un dzeltenīgos koku lapu toņos. Ja vīrietis labprāt izbauda jaunus piedzīvojumus, tad šī dāvanas izvēle ir īstā. Lidojums ar deltaplānu atsauksmes var būt noderīgs raksts, ko izlasīt.

Garmin pulkstenis aktīvai ikdienai vai sportam

Garmin

Garmin ir viens no vadošajiem GPS tehnoloģiju ražotājiem gan navigācijas jomā, gan arī sportā. Sporta pulksteņi ir lielisks rīks, kas palīdz uzraudzīt veselību, aktivitātes līmeni, noietos soļus, stresa līmeni, miega kvalitāti un sadedzinātās kalorijas. Balstoties uz šiem datiem, vīrietim ir iespēja plānot savus treniņus, to intensitāti un maršrutu caur GPS funkciju.

Garmin sporta pulkstenis var kalpot arī par lielisku motivācijas devu. Ja vīrietis vēlas apņemties sākt sportot, trenēties, skrien, braukt ar velo vai nūjot – sporta pulkstenis ir labs sabiedrotais. Fiksētie dati par aktivitātēm sniedz vērtīgu ieskatu savās darbībās un veiktajā progresā. Tieši tas iedvesmo ikdienā kustēties vairāk un paaugstināt savu aktivitātes laiku.

Bluetooth tumbiņas

Tumbas

Bezvadu audio ierīces padara ikdienu vienkāršāku un ērtāku. Nav vairs jātērē laiks pieslēdzot elektroierīces pie elektrības un jāatvieno kopā savēlušies vadi. Bezvadu tumbiņas pierāda, ka kvalitatīvai skaņai nav nepieciešami vadi, viss jaunais un modernais attīstās un paliek ar vien vienkāršāk lietojams.

Bluetooth tumbiņas parūpējas par to, lai jebkurā brīdī mūzikas ierīces būtu bez problēmām ērti pārvietot, paņemt līdz uz ballīti un pārsteigt ciemiņus ar fantastisku mūziku. Labas mūzikas kvalitātes baudītājs šo dāvanu novērtēs, turklāt noteikti negaidīs. Dāvana ir praktiska, taču ļoti patīkama.

Televizori

TV

Lai arī mēdz teikt, ka televizoru ēra strauji tuvojas beigām, ne visiem šis apgalvojums ir patiess. Tomēr dienas beigās atnākt mājās nogurušam un ieslēgt fonā TV ir fantastiska sajūta. Pagatavot vakariņas un tad visai ģimenei kopīgi noskatīties kāda seriāla sēriju vai raidījumu. Tā ir kā tradīcija, kas ikdienā ļauj ģimenei kopīgi atpūsties. Ja vīrietis novērtē šo tradīciju un labprāt to piekopj, tad, iespējams, jauns televizors ir lieliska dāvana.

Interneta veikalā 707.lv pieejami dažādu zīmolu Televizori, to starp, Samsung, LG, Philips, Sony utt. Cenu diapazons ir ļoti plašs, tas svārstās no 80 līdz pat 7000 eiro, tāpēc iespējams atrast televizoru par pieejamu cenu un ar lielisku izšķirtspēju. Iepriecini vīrieti ar lielisku un modernu platekrāna televizoru.

PlayStation konsole

PS4

Videospēļu spēlēšana mēdz novērst uzmanību no ikdienas satraukumiem un transportēt prātu uz kādu pavisam attālu sapņu pasauli. Reizēm tas tiešām ir nepieciešams. Nemaz nerunājot par jautrību, kas garantēta spēlējot aizraujošas spēles, risinot mīklas, dodoties kvestos un misijās.

Īstam spēļu fanam ir nepieciešama spēļu konsole. Iespējams, vīrietis, kam meklē dāvanu, labprāt spēlē videospēles, taču viņam nav konsoles. Datorā spēlēt spēles ir jautri, taču PlayStation konsole to padara par daudz aizraujošāku piedzīvojumu. Pārsteidz vīrieti ar īpašu dāvanu un uzdāvini jaunāko spēļu konsoli interesantākiem vakariem.

Kvalitatīva gultas veļa

Gultas veļa

Kvalitatīva gultas veļa ir dāvana, kas, iespējams, ir mazāk gaidīta. Taču tieši tas ir lielisks iemesls gultas veļu uzdāvināt un patīkami pārsteigt vīrieti. Miegā pavadām lielu daļu savas dzīves, tāpēc ir svarīgi parūpēties par to, lai gulta vienmēr ir ērta, mīksta un ar svaigu gultas veļu klāta. Vīrieši noteikti tik bieži nepiedomā par jaunas gultas veļas iegādi, tāpēc šī dāvana būs tieši laikā.

Interneta veikala 707.lv piedāvājumā ir Gultas veļa dažādās krāsās no vairumtirgotāja IKEA. Tā ir maiga, ērta un pieejama dažādos stilos. Uzdāvini vīrietim ko vairāk par vienkāršu gultas veļu – uzdāvini skaistu un stilīgu gultas veļu.

Stilīga pašmāju dizaina krekls no Latvietis

Latvietis

Arī vīriešiem patīk rūpēties par savu ārējo izskatu, iegādāties jaunu un stilīgu apģērbu. Ja dāvanas saņēmējs atbilst tikko izlasītajam, tad viņš noteikti novērtēs pašmāju zīmola Latvietis kreklu. Tas ir elegants, neuzkrītošs, taču skaists veids, kā izrādīt atbalstu pret pašmāju ražotājiem un savu dzimteni vienlaikus.

Latvietis krekls ir pieejams trijās krāsās – baltā, melnā un pelēkā. Katrs par sevi pārliecināts vīrietis, kurš mīl Latviju, priecāsies par šādu kreklu. Patriotismu iespējams izrādīt arī ikdienā, nevis tikai svētkos. Tāds arī ir šī zīmola galvenais rādītājs.

Atbalsti pašmāju uzņēmumus un izvēlies Latvijā radītus zīmolus! Galu galā mums to ir tik daudz.

Brauciens ar kvadraciklu

kvadracikli

Lieliskām emocijām un ātruma izbaudīšanai piemērota dāvana vīrietim ir brauciens ar kvadraciklu. Tā ir iespēja izbaudīt adrenalīnu, sajust kontroli un izlādēt visu negatīvo enerģiju. Braucienu iespējams piedzīvot tam speciāli izveidotā trasē, kas atrodas vien 30km attālumā no Rīgas.

Jebkurš vīrietis bieži vien novērtē tieši sajūtu dāvanas, kas ļauj kārtīgi iztrakoties un izbaudīt ko jautru. Īpaši, ja to var darīt savu tuvāko draugu lokā – labi pavadīt laiku, sacensties un izbaudīt ātruma sniegto jaudu.

Gaļas piegāde uz mājām

gaļas-piegāde

Interesanta un vienlīdz noderīga dāvana vīrietim, kam patīk atpūsties dabā un siltajā sezonā uzgrillēt šašliku, varētu būt gaļas piegāde. Piedāvājumā iespējams izvēlēties gan svaigu gaļu, gan desiņas un cīsiņus, šašlikus, kā arī žāvējumus un vēl citus produktus.

Šašliks ar piegādi ir dāvana, kas notiekti tiktu novērtēta. Bieži vien, braucot kaut kur atpūsties, negribās tērēt laiku pašam taisot marinādi. Tad jau svaigs, gards un gatavs grillēšanai šašliks ir lielisks pārsteigums!

Lai dāvana būtu vēl foršāka, pieliec tai klāt kādu gardu recepti. Rakstā Šašlika marināde atradīsi labus variantus šašlikam un pat ribiņām.

Noderīga un novērtēta dāvana vīrietim jebkurā laikā jebkuros svētkos!

Ceram, ka esi atradis lielisku un interesantu dāvanu vīrietim svētkos. Citas lieliskas dāvanu idejas meklē portāla Sievietes pasaule rakstā Praktiskas dāvanas vīrietim.

Leave a comment